Entreprenør Silkeborg – du få stor erfaring og kendskab til entreprenørarbejde hos CA Entreprise

CA Holding Silkeborg ApS har været entreprenør i Silkeborg siden 2004. Vi har samarbejdet med mange forskellige kunder igennem årene og udført mange forskellige entreprenøropgaver. Det gør os til fagmænd med stor faglig ekspertise inden for alle tænkelige entreprenøropgaver i Silkeborg og Midtjylland. Vi har en stor, moderne og alsidig maskinpark til rådighed. I vores maskinpark har vi både gravemaskiner, randegravere og minigravere. Maskinerne kan bruges til større og mindre entreprenøropgaver for både private boligejere og byggeprojekter for virksomheder.

Lad os hjælpe dig med entreprenørarbejde i Silkeborg og Midtjylland

Skal vi udføre entreprenørarbejde for dig? Vi sætter os altid grundigt ind i dine behov samt hvilken type opgave, du ønsker at få udført. Vi kan indhente byggetilladelser, hvis de ikke allerede er tilknyttet byggeriet og samarbejder gerne med andre byggefirmaer og håndværkere.

Som entreprenør i Silkeborg kan vi hjælpe dig med:

Beton- og støbearbejde

Vi har stor erfaring med støbning af fundamenter og sokler til fx villaer og parcelhuse ved tilbygninger og nybyggeri. CA Entreprise kan grave og støbe fundamenter i alle tænkelige størrelser. Vi laver gerne randfundamenter, punktfundamenter og terrændæk. Vi kan også støbe gulve, vægge og trapper. CA Holding Silkeborg ApS i Silkeborg kan være behjælpelig med at udføre entreprise for private bygherrer og typehusfirmaer.

Jordarbejde

Ønsker du at få foretaget jordarbejde, så er CA Holding Silkeborg ApS i Silkeborg din rette fagmand. Vi kan udføre jordflytning og udgravninger i forbindelse med byggearbejde.


Vi kan udføre udgravninger til parcelhuse, kloaker, kabelarbejde og parkeringsarealer. Vi har maskiner, som kan planere og kupere. Vi udfører også drænarbejde til marker og bygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 94 86 00 og få en snak om, hvad vi som entreprenør i Silkeborg kan gøre for dig.

Bliv ringet op

Hvis du ønsker et opkald med henblik på et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CA Holding Silkeborg Aps

Adler Lunds Gade 11

8600 Silkeborg

CVR: 29243549

Kontakt

☎ Tlf.: 51 94 86 00

✉ E-mail: ca@caentreprise.dk

Find vej