​Understøbninger

Der kan være mange grunde til at lave en understøbning på eksisterende bygning. Mange ældre huse har en utidsvarende kælder der ikke lever op til standard, der kan være problemer med fugt eller lav loftshøjde.

Du har måske problemer med sætningsskader der kan skyldes at eksisterende fundament ikke er ført til bæredygtigt jordlag eller fundament er sat på fyldjord. Lad CA Holding Silkeborg Aps se på dine forhold og give dig et bud på hvad vi kan gøre for dig.

CA Holding Silkeborg Aps kan foretage understøbning af fundament således at din kælder bliver brugbar, hermed får du mere plads da loftshøjden øges og samtidig kan vi etablere omfangsdræn, isolere, fugt sikre og lave kloakforhold up to date. Billigere end at bygge til.

Vi kan naturligvis tilbyde at påtage os hele renoverings entreprisen. Ring for tilbud og hør om dine muligheder med CA Holding Silkeborg Aps’ dygtige fagfolk.

CA Holding Silkeborg ApS har netop udført denne opgave på Langelinie 69, hvor kælderen er blevet inddraget til brugbare rum i boligen. Ekstra isolering samt gulvvarme og bad er installeret.

Mulighederne med understøbning er mange.

Bliv ringet op

Hvis du ønsker et opkald med henblik på et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CA Holding Silkeborg Aps

Adler Lunds Gade 11

8600 Silkeborg

CVR: 29243549

Kontakt

☎ Tlf.: 51 94 86 00

✉ E-mail: ca@caentreprise.dk

Find vej