Ok

Understøbninger

Der kan være mange grunde til at lave en understøbning på eksisterende bygning. Mange ældre huse har en utidsvarende kælder der ikke lever op til standard, der kan være problemer med fugt eller lav loftshøjde.
Du har måske problemer med sætningsskader der kan skyldes at eksisterende fundament ikke er ført til bæredygtigt jordlag eller fundament er sat på fyldjord. Lad CA Entreprise Aps se på dine forhold og give dig et bud på hvad vi kan gøre for dig.

CA Entreprise Aps kan foretage understøbning af fundament således at din kælder bliver brugbar, hermed får du mere plads da loftshøjden øges og samtidig kan vi etablere omfangsdræn, isolere, fugt sikre og lave kloakforhold up to date. Billigere end at bygge til.

Vi kan naturligvis tilbyde at påtage os hele renoverings entreprisen. Ring for tilbud og hør om dine muligheder med CA Entreprise Aps’ dygtige fagfolk.

CA Entreprise Aps har netop udført denne opgave på Langelinie 69, hvor kælderen er blevet inddraget til brugbare rum i boligen. Ekstra isolering samt gulvvarme og bad er installeret.
Mulighederne med understøbning er mange, se billeder under projekter Langelinie.

CA Entreprise