Kloak Silkeborg

Hos CA Holding Silkeborg er vi autoriseret kloakmester, og kan derfor udføre alle typer kloakarbejde i Silkeborg og Midtjylland. Vi har arbejdet med kloakker i Silkeborg i mange år, og kan derfor kalde os for eksperter inden for alle typer kloakarbejde. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når vi skal udføre klakarbejde for dig, uanset om vi skal udføre renoveringsarbejde, ordne sammenstyrtede kloakrør ved rotteangreb eller ved store regnvandsindtrængninger.​

CA Holding Silkeborg ApS er specialister i kloaker i Silkeborg.

Vi hjælper dig gerne med:

  • Kloakker i huse: indvendig udskiftning af gamle kloakker til nye anlæg
  • Separering af regn- og spildevand
  • Renovering af kloakker i Silkeborg og midtjylland
  • Omfangsdræn i mark og ved husbyggeri
  • Nedsivningsanlæg
  • Kamerainspektion af kloakker
  • Bekæmpelse af rotter i kloakker

​Vi udfører altid autoriseret kloakarbejde i Silkeborg og omegn. Det er din garanti som kunde hos os, for at det håndværksmæssige er i orden. Vi er tilsluttet AMU kontrolinsats. Det er et lovmæssigt krav, at vi som autoriseret kloakmestervirksomhed skal være tilknyttet en tilsynsordning og et godkendt kvalitetsstyringssystem. Vi færdigmelder altid kloakarbejde til kommunen. CA Holding Silkeborg ApS laver også tegninger, som viser det udførte kloakarbejde. Tegningerne bliver sendt til kommunen, og du modtager også et eksemplar. Tegningen over det udførte kloakarbejde er din dokumentation for, at vores arbejde overholder bygge- og miljølovgivningen.

amu

Hvilke kloakløsninger kan vi hjælpe dig med?

Separering af regn- og spildevand

Kaldes også for separatkloakering. Her deles regn- og spildevand i hver deres ledning. Det er en fordel at adskille regn- og spildevand fra hinanden, da det reducerer risikoen for oversvømmelse i kælder ved kraftige regnskyl og i boligområder, hvor vandet har svært ved at trænge væk. Ved adskillelsen bliver spildevandet ledet til vandløb, søer og i havet. Det aflaster kloakker, som kan blive meget pressede ved store vandmængder fra kraftige skybrud og regnskyld. Hvis ikke der laves en separatkloakering kan en af konsekvenserne være, at urenset spildevand ved kraftige regnskyld bliver ledet ud i hav, vandløb og søer.

Rottebekæmpelse i kloakker

Oplever du problemer med rotter i kloakker, bolig eller haven, kan CA Holding Silkeborg ApS være behjælpelig med at lave kamerainspektion i kloakker i Silkeborg og omegn. Vi finder frem til komplikationerne i kloakken, og sørger for at udbedre problemet. Vi har god erfaring med at opsætte rottespærre og sætte en stopper for problemet.

Kloakering i huse

Ved renoveringsarbejde eller nybyggeri kan der være brug for nye kloaker i huse. Det kan være at bruserens rør er kollapset eller afløbsrør til vandhaner er bristet. Vi udfører alle former udskiftning af gamle, ødelagte kloakrør til nye. Det tager som regel et par dage at indsætte nye kloakrør i parcelhuse.

Omfangsdræn

Et omfangsdræn kan mindske risikoen for fugtige kældervægge, sokkel og fundament.

Omfangsdræn ligger langs ydermuren på huse og kan lede overskydende vand væk. Vandet bliver ledet væk fra jorden og føres hen til en brønd og derfra videre til kloakker. Hvis ikke du får bugt med fugt i fx kælder, kan det skabe rod i soklen og give langvarige gener, som skader huset.

Har du kloakudfordringer, vi skal hjælpe dig med? Uanset om du er bosiddende i Silkeborg eller andre byer i Midtjylland, hjælper vi gerne med faglig sparring og ekspertise. Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi venter tilbage hurtigst muligt.​

Bliv ringet op

Hvis du ønsker et opkald med henblik på et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CA Holding Silkeborg Aps

Adler Lunds Gade 11

8600 Silkeborg

CVR: 29243549

Kontakt

☎ Tlf.: 51 94 86 00

✉ E-mail: ca@caentreprise.dk

Find vej