​Kloak Køge – og resten af Danmark

CA Holding Silkeborg ApS tilbyder nu også tv- inspektion af dine kloakrør, både under opførelse af byggeri og ved problemer i rør og afløb. CA Holding Silkeborg Aps kan foretage en grundig tv-inspektion af dine rør og give dig klar besked om fejl og problemer.

Vi udfører tv-inspektion med specialudstyr og kan arbejde med små såvel som store rør diameter.

Vi kan også lokalisere fejl ved hjælp af sondesøgning. Det foregår på den måde, at en lille sender bliver skubbet ind i røret. Signalerne fra senderen afslører præcist, hvor eventuelle problemer befinder sig.

Over jorden kan kloakproblemer f.eks. vise sig ved at et afløb eller toilet ikke skyller ordentligt ud gentagne gange, ved kloaklugt inde i huset eller ved sammenstyrtning af jord udendørs.

Kloak tv inspektion kan fx. bruges til at lokalisere brud og utætheder og til at finde placeringen af eksisterende kloakrør, rense- og spildevands-brønde.

Desuden bruges kloak tv inspektion til at afsløre ROTTER da 90% af alle forekomster af rotter skyldes defekte kloakrør.

Når kloak tv inspektionen er udført vil den ofte udmunde i en tilstandsrapport og en plan over kloakrørernes indmålte placering. Dette kan naturligvis også benyttes til kvalitetssikring overfor kunden ved større entrepriser.

Lækagesporing i kloakrør – Vandet løber væk

Lækagesporing betyder at finde huller og skader i kloakrør. Det kan blive en dyr affære at have en lækage, oftest finder man først ud af det når det er for sent. Symptomer på lækage i dit system kan være, ekstraordinært stort vandforbrug, forstoppelse af rør, våde pletter i gulv og terræn eller andet.

Efter at lækagesporingen er færdiggjort vil den ofte udmunde i en rapport, hvor lækagerne beskrives (lokation og omfang) og CA Holding Silkeborg Aps kan derfor give en meget præcis vurdering af omkostningerne forbundet ved renovering eller reetablering af rørene.

Har du en forsikring der dækker skader på skjulte rør kan du roligt ringe til CA Holding Silkeborg Aps Vi foretager herefter den nødvendige dokumentation og tager gerne dialogen med forsikringsselskabet, for at sikre den bedste løsning hos dig.

Bliv ringet op

Hvis du ønsker et opkald med henblik på et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

CA Holding Silkeborg Aps

Adler Lunds Gade 11

8600 Silkeborg

CVR: 29243549

Kontakt

☎ Tlf.: 51 94 86 00

✉ E-mail: ca@caentreprise.dk

Find vej