Ok

Kunderne siger

Anders Horsbøl , Ambo Byg
”- CA Entreprise Aps er en vigtig del af flere af mine projekter, hvor det netop drejer sig om ekspertise udover det rent manuelle. CA entreprises store erfaring gør at jeg som kunde får et fagligt og reelt samarbejde hvor både pris,faglighed, kvalitet og terminer går hånd i hånd. Det er vigtigt at vi på vores store projekter netop løser de problemer der altid opstår under vejs, og finder alternative løsninger der både er rationelle og omkostningsbesparende og her er CA Entreprise Aps en rigtig kompetent partner før og under projekternes udførelse. ”

Loto Byg Jesper Holm Sørensen, Ejer Loto Byg,
” -Vi har benyttetCA Entreprise Aps med stor tilfredshed. Fundaments- og – belægningsabejde er absolut i topklasse, vi og vores kunder er absolut tilfredse. Terminer og aftalt kvalitet overholdt til vores tilfredshed.

KPC , Peter Steen Hansen , Projektleder KPC
”- vi har nu igennem en længere periode benyttet CA Entreprise Aps, som samarbejdspartner , (bla. på Kildebjerg og Finkevænget).CA Entreprise Aps er kvalitets- og – omkostningsbeviste samt fleksible. Dette betyder meget for os som koncern hvor konkurrencen er skarp, alle delelementer skal løses bedst og hurtigst muligt. Her er CA Entreprise Aps en vigtig samarbejdspartner for at vi lykkes. ”

Langelinie 69, Silkeborg

CA Entreprise Aps  udfører energirigtig renovation på Langelinie 69 i Silkeborg.

CA Entreprise Aps  har som totalentreprise stået for totalrenovationen af hus fra 1948.

Mange familier vil gerne bo bynært men tanken om at renovere er skræmmende for mange. Et gammelt byhus kan i disse dage købes til en fornuftig pris. Det er muligt at foretage renovation af huse udelukkende på basis af energioptimering. Langelinie 69 i Silkeborg er en totalrenovation fra A til Å.

Formålet var at gøre huset tidssvarende og energirigtigt at bo i. Huset fremstod med et energiforbrug på 48.000 kr. årligt og energiklassificering G. Målet var at komme så langt ned som muligt. De foreløbige målinger viser en A+-klassificering. Yderligere kan der tilføjes solceller således den totale energi klassificsering bliver A++

CA Entreprise Aps. startede med at understøbe den eksisterende sokkel, således at der blev gjort plads for isolering i gulvet. Huset graves frit stykke for stykke og understøbes, hvorefter kælderen kan graves fri og isoleres. I dette tilfælde blev der etableret gulvvarme.

Alle vinduer skiftes til bedste energiklasse og væggene hulmursisoleres. Endelig bliver væggene isoleret udefra og pudses, så facaden fremstår moderne og tidssvarende.

Loftet efterisoleres, og der etableres stor hems, der grundet isoleringen nu er brugbar.

En klassisk murermestervilla bliver til en moderne energivenlig og sund familiebolig.

CA Entreprise Aps. har sammen med udvalgte samarbejdspartnere ekspertisen til at udføre netop dit renoveringsprojekt energirigtigt.

Arbejdet med energi renoveringen er fulgt af Midtjyllands avis og Energitjenesten.

Kildebjergs Tofter, Bjæverskov

Beder Gartnerskole

Cult adm. og lager i Lystrup Århus

CA Entreprise